AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun saçını kestirmek

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, onurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Çoğu zaman bazı şeylerdeki potansiyeli herkesten önce görebiliyorsunuz.

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun sakalını kestiğini görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında oğlunu kestiğini görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kazancının bol olacağına rivayet eder.

Kahve falında küt saç kestirmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının saçını kestiğini görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında saç kestirdiğini görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı küt kestirmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir