AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kestirmeye çalışmak

Kahve falında saç kestirmeye çalışmak

Kahve falında saç kestirmeye çalışmak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kestirmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bölmeniz durumunda sözü oraya getirmeleri zor olabilir.

Kahve falında saç kestirmeye çalışmak stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını kestirdiğini görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa saç kestirmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçlarını kestiğini görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kadının saç kestirmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçının kestiğini görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işarettir.

Kahve falında saç kestireceğini görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, gereken sabrı göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir