AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kesen birini görmek

Kahve falında saçını kesen birini görmek

Kahve falında saçını kesen birini görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kesen birini gördüyseniz:

  • Liderlik yönünüzü gösterebilirsiniz.

Kahve falında saç kesen görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalet eder.

Kahve falında saç kesen birini görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, durgun giden işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç keseni görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kesen birini görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kese görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kese altın almak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında banyo kesesi görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun keseni görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir