AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kese altın görmek

Kahve falında bir kese altın görmek

Kahve falında bir kese altın görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında bir kese altın gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarttıklarınız ya da ortaya çıkanlar sizi çok fazla heyecanlandırmasa da, elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında bir kese altın görmek işini büyüteceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kese görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kese dolusu altın görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kese altın görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kese altın almak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet eder.

Kahve falında altın dolu kese görmek kendisine olan güveninin artacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına yorulur.

Kahve falında bi kese altın görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir