AnaSayfa / Genel / Kahve falında kese yaptığını görmek

Kahve falında kese yaptığını görmek

Kahve falında kese yaptığını görmek endişelerinin son bulacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kese yaptığını gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kese yaptırmak verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kese kağıdı görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında altın kesesi görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kese görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç keseni görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gebelik kesesi görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırta kese yapmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tırnak keseni görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir