AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç kesenleri görmek

Kahve falında ağaç kesenleri görmek

Kahve falında ağaç kesenleri görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine inanılır.

Kahve falında ağaç kesenleri gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirebilir, hala sizi yansıtıp yansıtmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında ağaç kesen birini görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç kesenleri görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ağaç kesen adam görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kese görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kesesi görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında safra kesesi ameliyatı olmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında banyo kesesi görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kese dolusu altın görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, mutluluğunun daim olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir