AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda kese yapmak

Kahve falında hamamda kese yapmak

Kahve falında hamamda kese yapmak büyük bir ikilemde kalacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamamda kese yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Kahve falında hamamda kese yapmak müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam kesesi görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamam kese görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamda kese yaptırmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, huzurlu bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında sırta kese yapmak sorunlarının da çözüleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına kese yapmak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birine kese yapmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda kese yapmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir