AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç keseni görmek

Kahve falında saç keseni görmek

Kahve falında saç keseni görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında saç keseni gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla birtakım iletişim güçlükleriniz olabilir Aynı zamanda kullandığınız elektronik eşyalarda bozulma gibi problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında saç keseni görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Kahve falında saç kesen görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kesen birini görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kesen birini görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor kese görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyoda kese yapmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kese dolusu altın görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalettir.

Kahve falında hamam kesesi görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir