AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kesen birini görmek

Kahve falında saç kesen birini görmek

Kahve falında saç kesen birini görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, hastalıklarının düzeleceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında saç kesen birini gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında saçını kesen birini görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulur.

Kahve falında saç kesen görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yalan söylemeyeceğine yorulur.

Kahve falında saç keseni görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kesen birini görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin kesesi görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyo kese görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi kese görmek adının fesada karışacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında odun kesen birini görmek çok iyi şeylere, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir