AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kaşımak

Kahve falında saç kaşımak

Kahve falında saç kaşımak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, huzurlu günler görüleceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet eder.

Kahve falında saç kaşımak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız yeni çözüm yollarını, yeni fikirleri veya yeni fırsatları hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında saç kaşımak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kaşımak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayak kaşımak kötü giden işlerin düzeleceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırt kaşımak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalet eder.

Kahve falında kafa kaşımak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, alacaklarını tahsil edeceğine rivayet eder.

Kahve falında el kaşımak önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafayı kaşımak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalettir.

Kahve falında elini kaşımak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir