AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kaşımak

Kahve falında ayak kaşımak

Kahve falında ayak kaşımak karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak kaşımak gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler planladıysanız bunu gerçekleştirmeniz için harekete geçiyorsunuz, çeşitli organizasyonlara katılabilir veya düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında ayağını kaşımak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ayak kaşımak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında elini kaşımak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, mali olarak küçüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında sırt kaşımak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına tabir olunur.

Kahve falında el kaşımak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine inanılır.

Kahve falında kafa kaşımak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kazancının da azalacağına delalettir.

Kahve falında sırtı kaşımak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir