AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kaş kesmek

Kahve falında saç kaş kesmek

Kahve falında saç kaş kesmek rahatın yerine geleceğine, dini inançların güçleneceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kaş kesmek gördüyseniz:

  • Biraz tedbirli ilerlemekte ya da yavaştan almakta fayda var.

Kahve falında saç kaş kesmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, zor günlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kaşını kesmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında kaş kesmek bunalacağına, sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında makasla kaş kesmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kaşı kesmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşları makasla kesmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir