AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla kaş kesmek

Kahve falında makasla kaş kesmek

Kahve falında makasla kaş kesmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında makasla kaş kesmek gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Kahve falında kaşını makasla kesmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına inanılır.

Kahve falında kaşları makasla kesmek manevi olarak çok rahat edileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makasla kaş kesmek planlı ve programlı davranacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine alamet eder.

Kahve falında elbiseyi makasla kesmek endişelerini silip atacağına, yolunda devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında eteği makasla kesmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makasla kağıt kesmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kıllarını makasla kesmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir