AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları makasla kesmek

Kahve falında kaşları makasla kesmek

Kahve falında kaşları makasla kesmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşları makasla kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında kaşını makasla kesmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları makasla kesmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına işaret eder.

Kahve falında makasla kaş kesmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini makasla kesmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine işarettir.

Kahve falında eteği makasla kesmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında makasla elbise kesmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında makasla tırnak kesmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir