AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşı kesmek

Kahve falında kaşı kesmek

Kahve falında kaşı kesmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, herkesten ileriye gideceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, böyle işlere kalkışacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında kaşı kesmek gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek endişelenmenize neden olabilir.

Kahve falında kaşını kesmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında makasla kaş kesmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işarettir.

Kahve falında kaşını makasla kesmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları kesmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşı kesmek başarılarının hiçe sayılacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kaş kesmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir