AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşını kesmek

Kahve falında kaşını kesmek

Kahve falında kaşını kesmek bolluk ve berekete kavuşacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşını kesmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan, girişim veya projelerinize odaklanmanız sonuçları olumlu yönde değiştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına inanılır.

Kahve falında kaşı kesmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kaşını makasla kesmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaş kesmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında saç kaş kesmek çok büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında kaşları kesmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları makasla kesmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir