AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş kesmek

Kahve falında kaş kesmek

Kahve falında kaş kesmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaş kesmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında kaşı kesmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında makasla kaş kesmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşını kesmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaş kesmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları makasla kesmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine yorulur.

Kahve falında kaşını makasla kesmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kaşları kesmek yenilenme yaşayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir