AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunla halı yıkamak

Kahve falında sabunla halı yıkamak

Kahve falında sabunla halı yıkamak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabunla halı yıkamak gördüyseniz:

  • Özgürlük arzunuz artıyor.

Kahve falında sabunla halı yıkamak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli sabunla yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında sabunla ellerini yıkamak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerini sabunla yıkadığını görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, rahat nefes almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında sabunla yüz yıkamak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir