AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunla ellerini yıkamak

Kahve falında sabunla ellerini yıkamak

Kahve falında sabunla ellerini yıkamak verilen  sözlerin tutulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, hastalıktan şifa bulmaya, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, dertlerin son bulacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında sabunla ellerini yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmek isteyebilir veya iş hayatınızın yönünü ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bambaşka amaçlar uğruna bir kenara bırakma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak herkesin desteğinin alınacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini sabunla yıkamak zenginliğinin, konforunun artacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sabunla el yıkamak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, borçlarının kapanacağına işarettir.

Kahve falında sabunla elini yıkamak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, çalıştığı yerde amir olacağına delalettir.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında sabunla elleri yıkamak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak günahlara, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini sabunla yıkadığını görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir