AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini sabunla yıkadığını görmek

Kahve falında ellerini sabunla yıkadığını görmek

Kahve falında ellerini sabunla yıkadığını görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yeni bir yola gireceğine, sıkılacağı bir haber almaya, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini sabunla yıkadığını gördüyseniz:

  • Pek çok tanıdığınıza danışmanlık veya bakıcılık yapmanız gerekebilir.

Kahve falında ellerini sabunla yıkamak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerini sabunla yıkadığını görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sabunla el yıkadığını görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, aile hayatında sevinileceğine işaret eder.

Kahve falında elini sabunla yıkamak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sabunla elini yıkadığını görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kavgaların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elleri sabunla yıkamak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, istenen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir