AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki hayatınızda önemli rol oynayabilir.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sabunla ellerini yıkamak onlar adına aç insanları doyuracağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında ellerini sabunla yıkadığını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabunla elleri yıkamak onunla mutlu bir yuva kuracağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabunla ellerini yıkadığını görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine inanılır.

Kahve falında sabunla el yıkamak büyük bir boşluğa düşeceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eli sabunla yıkamak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir