AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak gördüyseniz:

  • Acil hareket arzusu sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sabunla yıkamak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, asık yüzlerin güleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak verilen emeklerin karşılığının alınacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında sabunla saç yıkamak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra inanılır.

Kahve falında sabunla saçını yıkamak sorunların hallolacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında saçı sabunla yıkamak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir