AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli sabunla yıkamak

Kahve falında eli sabunla yıkamak

Kahve falında eli sabunla yıkamak planların sarkacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Kahve falında eli sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Gerilim içeren ilişkileri veya karşılaşacağınız tartışmacı kişileri doğru yönetmeniz gerekebilir.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, rızkın artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak bedeninin de iyileşeceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında sabunla elini yıkamak daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak hayatının tamamen altüst olacağına, yüksek mevkilere getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabunla ellerini yıkamak herkesin yardımına koşacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak rahatsızlık duyulacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında elleri sabunla yıkamak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini sabunla yıkamak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir