AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokulu sabun görmek

Kahve falında kokulu sabun görmek

Kahve falında kokulu sabun görmek moral bozukluğu yaşanacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, borçların gittikçe artacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, iyi bir patron olacağına, içsel güvensizliklerinize inanılır.

Kahve falında kokulu sabun gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Kahve falında sabun kokusu duymak kariyer sahibi olacağına, onun istediği yoldan gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sabun kokusu almak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kokulu sabun görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında güzel kokulu çiçek görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında çam kokusu duymak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz koku görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin kokusunu duymak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet eder.

Kahve falında sarımsak kokusu duymak özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir