AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka kokusu duymak

Kahve falında kaka kokusu duymak

Kahve falında kaka kokusu duymak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaka kokusu duymak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kaka kokusu duymak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kokulu kaka yapmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaka kokusu görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında lavanta kokusu duymak dualarının gerçekleşeceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında cennet kokusunu duymak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kokusu duymak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Kahve falında parfüm kokusu duymak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin kokusunu duymak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, farklı şeyler deneyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir