AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun kokusu almak

Kahve falında sabun kokusu almak

Kahve falında sabun kokusu almak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, yanlış yollardan döneceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabun kokusu almak gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında kokulu sabun görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabun kokusu duymak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, sorunsuz geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sabun kokusu almak gamsız bir hayat süreceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan kokusu görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında osuruk kokusu almak işlerinin açılacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabenin kokusunu duymak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarımsak kokusu görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalet kokusu görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir