AnaSayfa / Genel / Kahve falında saplı şeker görmek

Kahve falında saplı şeker görmek

Kahve falında saplı şeker görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saplı şeker gördüyseniz:

  • Neyse ki, bunu başarabilecek bir kişi varsa, o da sizsiniz.

Kahve falında saplı şeker görmek iyi şartlarda yaşayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine işarettir.

Kahve falında ekin sapı görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabrettiğini görmek huzuru yakalayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç saplandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı sapka giymek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sap yakmak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil mısır sapı görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir