AnaSayfa / Genel / Kahve falında batağa saplanmak

Kahve falında batağa saplanmak

Kahve falında batağa saplanmak arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında batağa saplanmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında batağa saplanmak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında batak çam görmek kişinin muradına ereceğine, ticaret sektörüne atılacağına yorulur.

Kahve falında batağa batmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında batak su görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında batak oynamak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, işinde ustalaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur batağı görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saplı şeker görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında kazma sapı görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir