AnaSayfa / Genel / Kahve falında ok saplandığını görmek

Kahve falında ok saplandığını görmek

Kahve falında ok saplandığını görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, borçların ödeneceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ok saplandığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, yaşadığınız yeri, işle bağlantılı konuları ilgilendiren konularda, yakın zamanda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında sabri sarı oğlunu görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ok saplandığını görmek sorunsuz geçeceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında kuma saplanmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz saplı bıçak görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek sapı görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında sapı olmayan bıçak görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında çamura saplanmış araba görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kürek sapı görmek gözyaşının dineceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir