AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatte bakmak

Kahve falında saatte bakmak

Kahve falında saatte bakmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, başarının adım adım yaklaşacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saatte bakmak gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Kahve falında saatte bakmak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, mutluluğunun büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kol saatine bakmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saate bakmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında saat zaman görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin kolunda saat görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kol saati kaybetmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir