AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat zaman görmek

Kahve falında saat zaman görmek

Kahve falında saat zaman görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saat zaman gördüyseniz:

  • Çok karmaşık bir durumun içine girmezseniz bundan faydalanacak kişi siz olabilirsiniz.

Kahve falında saat zaman görmek eşlerin ayrılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında zamanı durdurmak böylece kişinin hafifleyeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birini görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında zamansız adet görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet eder.

Kahve falında öleceği zamanı bilmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında istediği zaman uçmak üzüntülerinin biteceğine, hakkını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zamandır konuşmadığın birini görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yakın zamanda ölen birini görmek kırgınların barışacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir