AnaSayfa / Genel / Kahve falında saate bakmak

Kahve falında saate bakmak

Kahve falında saate bakmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, her şeyin ters gideceğine işaret eder.

Kahve falında saate bakmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işleriyle meşgul olmak yerine, kendiniz için yapmanız gereken şeyler var.

Kahve falında kol saatine bakmak ileri gideceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saate bakmak onlara sanat öğreteceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saatte bakmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz saat almak gülen yüzünün hiç solmayacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında saat değiştirmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saat yutmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saatin durduğunu görmek canının sıkılacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalpli saat görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir