AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kolunda saat görmek

Kahve falında eşinin kolunda saat görmek

Kahve falında eşinin kolunda saat görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin kolunda saat gördüyseniz:

  • Açık fikirli olursanız değişime uğramakta olan bir ilişkiyi, iş birliğini ya da ortaklığı aşırı tepkilerden veya aynı şiddette cevaplardan koruyabilirsiniz.

Kahve falında eşinin kolunda saat görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine işarettir.

Kahve falında birine kol saati hediye ettiğini görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kol saati takmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kol saati görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde kol saati bulmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kırık kol saat görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saat hediye almak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın renginde kol saati görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir