AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saatine bakmak

Kahve falında kol saatine bakmak

Kahve falında kol saatine bakmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kazançta zarar edeceğine, konfor içinde yaşayacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kol saatine bakmak gördüyseniz:

  • Siz, sizi çeken konularla veya size ilginç gelen alanlarla ilgili kurs ya da derslere yönelmelisiniz.

Kahve falında kol saatine bakmak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saate bakmak iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saatte bakmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol saat satın almak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kol saatini görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kol saati görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında durmuş kol saati görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni kol saati takmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir