AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatinin kırıldığını görmek

Kahve falında saatinin kırıldığını görmek

Kahve falında saatinin kırıldığını görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında saatinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı huzursuzluk olabilir.

Kahve falında saat camı kırılması görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, hayatınızın neşe dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saati kırılmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kırılmış saat görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında saatin kırıldığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, günahların da affolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında saatinin kırıldığını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına inanılır.

Kahve falında kırılmış kol saati görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına tabir olunur.

Kahve falında saat kırıldığını görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir