AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatin kırıldığını görmek

Kahve falında saatin kırıldığını görmek

Kahve falında saatin kırıldığını görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, endişelerinin son bulacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saatin kırıldığını gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında saat camı kırılması görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış kol saati görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılan saat görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saatinin kırıldığını görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saat kırıldığını görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saatin kırıldığını görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında saati kırılmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir