AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat camı kırılması görmek

Kahve falında saat camı kırılması görmek

Kahve falında saat camı kırılması görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, aylık gelirinin artacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saat camı kırılması gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yolculuk, seyahat ya da ziyaret bir hamle yapmanız durumunda olabilecekleri görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında saat camı kırılması görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saat kırıldığını görmek el açmayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalettir.

Kahve falında saati kırılmak hak yoluna döneceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış kol saati görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırılan saat görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında saatin kırıldığını görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir