AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış saat görmek

Kahve falında kırılmış saat görmek

Kahve falında kırılmış saat görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış saat gördüyseniz:

  • Açıklık politikası güdün, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Kahve falında saati kırılmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış kol saati görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa delalet eder.

Kahve falında kırılmış saat görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saat kırıldığını görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine yorulur.

Kahve falında kırılan saat görmek bazen umutlarını yitireceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında saatinin kırıldığını görmek iş projelerinin gerçek olacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir