AnaSayfa / Genel / Kahve falında saati kırılmak

Kahve falında saati kırılmak

Kahve falında saati kırılmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, bütçesinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saati kırılmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları muhakkak değerlendirin.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına alamet eder.

Kahve falında saat camı kırılması görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kırılmış saat görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında saatinin kırıldığını görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında saat kırıldığını görmek dünya malının çoğalacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına işaret eder.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında kırılan saat görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saatin kırıldığını görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir