AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat kırıldığını görmek

Kahve falında saat kırıldığını görmek

Kahve falında saat kırıldığını görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bereketin ve karın artacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saat kırıldığını gördüyseniz:

  • Ciddi konulardan uzak durun.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında saatinin kırıldığını görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saati kırılmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kırılmış saat görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saat camı kırılması görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saat kırıldığını görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saatin kırıldığını görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir