AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan saat görmek

Kahve falında kırılan saat görmek

Kahve falında kırılan saat görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, engellerin ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında kırılan saat gördüyseniz:

  • Parlak bir gelecek sizi bekliyor.

Kahve falında saatin kırıldığını görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış kol saati görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış saat görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında saat kırıldığını görmek zor zamanlar yaşanacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında saati kırılmak yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına delalet eder.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek anne ve baba duası alınacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında saat camı kırılması görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırılan saat görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir