AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatin iki olduğunu görmek

Kahve falında saatin iki olduğunu görmek

Kahve falında saatin iki olduğunu görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, dinç kalacağına alamet eder.

Kahve falında saatin iki olduğunu gördüyseniz:

  • Sırf yardım olsun diye yararsız işlere zaman ayırıyor veya vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında güzel kol saati takmak mutlu günler yaşanacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saat bulduğunu görmek yürek yakan biri haline geleceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına işarettir.

Kahve falında ölüden saat almak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renkli saat görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında ölüm saatini görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saatte bakmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol saati görmek insanlara iyilik yapmaya, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birine saat takmak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir