AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden saat almak

Kahve falında ölüden saat almak

Kahve falında ölüden saat almak rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden saat almak gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Kahve falında ölüden saat almak ilim ve irfan sahibi olunacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye saat vermek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine inanılır.

Kahve falında ölü birine saat vermek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında ölüden saat hediye almak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden saat almak kötü duygularını yeneceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılmış saat görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kazanılan paranın artacağına inanılır.

Kahve falında renkli kol saatleri görmek aile hayatına adım atılacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar saati görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir