AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkli saat görmek

Kahve falında sarı renkli saat görmek

Kahve falında sarı renkli saat görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli saat gördüyseniz:

  • Duygu veya düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz durumunda aleyhinize kullanılabilir.

Kahve falında sarı renkli saat görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk saat görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kol saati görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz renk kol saati görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli kol saati görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli saat görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında renkli saat görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli kol saatleri görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir