AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat bulduğunu görmek

Kahve falında saat bulduğunu görmek

Kahve falında saat bulduğunu görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, çok üst mevkilere geleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, duyguların karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında saat bulduğunu gördüyseniz:

  • Zevk aldığınız ilişkileri beslemeniz gerekiyor.

Kahve falında yerde saat bulmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş saat bulmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda saat bulmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saat bulmak uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, planlarının işe yarayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde saat bulmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında saat bulduğunu görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında denizden saat bulmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayıp saat bulmak bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir