AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saati görmek

Kahve falında kol saati görmek

Kahve falında kol saati görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol saati gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerden öğrenekleriniz var.

Kahve falında kol saatini suya düşürmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz renk kol saati görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kol saati takmak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, geçim derdine düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında iki kolunda saat görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, İslami olarak günahlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kol saat görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kol saati hediye almak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kol saati görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kol saati takmak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir