AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm saatini görmek

Kahve falında ölüm saatini görmek

Kahve falında ölüm saatini görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, aile hayatına adım atılacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm saatini gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemekten çekinmeyin, yetenekleriniz izleyenleri şaşırtabilir.

Kahve falında ölüm saatini görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm saatini beklemek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölümden kurtulduğunu görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşin ölüm haberi almak ailesini utandırmayacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında annemin ölümünü görmek problemlere çözüm bulunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla ölüm haberi almak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölümle burun buruna gelmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin ölümünü görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir