AnaSayfa / Genel / Kahve falında isim yazdığını görmek

Kahve falında isim yazdığını görmek

Kahve falında isim yazdığını görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, kötü halinden eser kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında isim yazdığını gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşa isim yazmak parasının her zaman bereketli olacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalet eder.

Kahve falında tahtaya isim yazmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında deftere isim yazmak dertlerinden arınacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında bir kağıda isim yazmak sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıya isim yazmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, eğitimlerinin iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca isim yazmak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı altına isim yazmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir