AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak yıkayan birini görmek

Kahve falında ayak yıkayan birini görmek

Kahve falında ayak yıkayan birini görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, maddi zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak yıkayan birini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Kahve falında ayağa kurşun yemek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa ilaç sürmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, umutlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında ayağından ayakkabı çıkarmak yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına delalettir.

Kahve falında ayağından kan aldırmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının ayağında kırmızı ayakkabı görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine inanılır.

Kahve falında babanın ayaklarını görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayağına bakmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarına bakmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir