AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağında kırmızı ayakkabı görmek

Kahve falında başkasının ayağında kırmızı ayakkabı görmek

Kahve falında başkasının ayağında kırmızı ayakkabı görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, büyük paralara sahip olacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, yönetici makamına geleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının ayağında kırmızı ayakkabı gördüyseniz:

  • Romantik dakikalar iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında başkasının ayağında kırmızı ayakkabı görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, çok büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak ve ayakkabı görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, hayata küsecek duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmamak helal kazanca sahip olunacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının ayağında ayakkabı görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ojeli ayak görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, zorlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayağında ayakkabı görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir